marți, 23 iunie 2015

Bucharest International Air Show 2015

    Uite ca a trecut și show-ul de Sâmbătă și bineînțeles că nu scăpați fără poze. De la an la an, show-ul devine mai mare, cu mai mulți expozanți și mai multi participanți în evoluții. În premieră pentru AirShow-rile din România, IL-78MP aparținând Pakistan Airforce.


    Pentru a doua oară, Turkish Stars au venit însoțiți de avioanele NF-5s din dotare. Ca și la prima ediție BIAS, din 2015, au făcut un spectacol pe cinste. Noi, "veteranii" BIAS, adică cei care au fost încă de la prima ediție prezenți, știau că turcii au o intrare spectaculoasa prin spatele publicului. În 2012 am tras o sperietură zdravănă când așteptam ca ei să vină din stânga sau dreapta, dar ei defapt au venit din spate. Anul acesta nu m-au mai luat prin surprindere, dar au fost mulți care nu știau și au fost surprinși de această intrare. 


    Flying Bulls au venit au venit anul acesta cu un elicopter Bell AH-1 Cobra, care ne-a încântat privirile cu manevre amețitoare, dar nu la fel de "WOW" precum cel de anul trecut, care făcea looping-uri. Totuși, să-i dăm cezarului ce-i al cezarului, și anume sunetul... este absolut inconfundabil, iar dacă ai ghinionul să fii în bătaia armelor lui, nu pot decât să-ți urez noroc. 
    În rest, aceleași echipe ca și anul trecut, care ne încântă cu treceri la joasă înălțime, loop-inguri și restul manevrelor absolut magnifice. 
    Dar hai să lăsăm vorbăria și să vedem câteva poze... De acum încolo, nu voi mai umple blogul de poze, voi pune câteva, iar apoi un link cu albumul de pe Google+ unde le puteți vedea pe restul. 









Aici aveți videoclipul cu intrarea celor de la Turkish Stars, filmat chiar de mine:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu